Danijela Martinović dostojanstveno je podnela kraj dugogodišnje veze s Petrom Grašom. Iako su mnogi mislli da će se oglasiti kada se njen bivši venčao sa Hanom Huljić ona to nije učinila. Prihvatila je da je kraj i posvetila se karijeri. Održala je koncert povodom 30 godina karijere, a suze nije mogla da zadrži dok je pevala pesmu "Jednu za ljubav" koju je za nju dok su bili u vezi pisao Petar pustila je suzu.

"Ako odmah počnem plakati, otpašće mi trepavice", rekla je kroz suze Danijela koja je na koncertu imala veliku podršku.

"Prvi put u svom životu i karijeri doživela sam trenutak u kojem ne poznajem reči kojima bih opisala čaroliju koja se dogodila. Koncert sam nazvala 'Otvoreno srce' jer to je ono što sam želela preneti ljudima, ali nisam ni slutila da će pokrenuti takvu lavinu emocija. To nije bio koncert, to je - postao put. U nekoliko trenutaka tokom koncerta zastala sam kako bih upila energiju i bila svedokom toga. Ljudi su dolazili na binu usred pesme i grlili me dok sam pevala. Neobično, čudesno, prekrasno! To je Otvoreno srce, samo ono nemoguće čini mogućim", rekla je Danijela nakon uspešne večeri.

Da podrži Danijelu došao je i Tomaž Kavčić koji je bio kum na venčanju Petra  i Hane. 

"Došao sam samo zbog koncerta, da, uvijek moramo podržati te bitne trenutke, ovo je bio velik trenutak",  rekao je kum Petra Graše za InMagazin, otkrivši da je samo zbog Danijele došao iz Slovenije u Zagreb.

"27 godina stvarno nije kratki vek, ali kao da sam je upoznao juče. Danijela je uvek ista, takva kakva je na sceni je i u privatnom životu, otvorena, slatka i duhovita", rekao je on.

Danijela i Petar bili su u vezu čak 24 godine, ali nikada nisu stali pred oltar.

Youtube/Printscreeen/Peggica, Youtube/Printscreen/Cvita5 Danijela Martinović i Petar Grašo raskinuli posle 24 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna