Džejson Donovan prve korake ka slavi je načinio u australijskoj TV sapunici "Susedi". Potom se otisnuo u muzičke vode, a krajem osamdesetih godina njegova pesma "Sealed with a kiss" bila je mega hit.

Tinejdžerke su ga obožavale, a njegovo srce ukrala je partnerka iz serije Kajli Minog. Međutim, njihovoj ljubavi je presudio Majkl Hačins koji je zaveo Kajli.

Džejson je teško podneo kraj veze, a još teže činjenicu da je Kajli imala mnogo uspešniju karijeru od njega. Borio sa zavisnošću, koja je postala toliko ozbiljna da je završio na odvikavanju.

"Pokušao sam da se zabavljam sa velikim momcima, pokušao sam da budem ‘rokenrol‘, ali samo sam od sebe napravio idiota. Koga sam pokušavao da prevarim? Nije bilo ničega što je ‘rokenrol‘ u vezi sa mnom“, napisao je Donovan u svojoj autobiografiji.

Pevač se posle više uzastopnih žurki onesvetio u kafiću, nakon čega se ponovo našao u centru pažnje.

"Moje problem je što nisam mnogo brinuo o tome šta ljudi misle o meni. To je veoma sebično", rekao je nedavno Donovan za "Gardijan".

Svi Džejsonovi pokušaji da oživi karijeru nisu uspeli i ostao je upamćen kao zvezda koja samo na kratko bljesnula i ostala zaboravljena. 

Džejson Donovan danas izgleda neprepoznatljivo
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna