Glumica Kalina Kovačević ne spada među žene koje prave kompromise i ostaju u zajednici u kojoj nema ljubavi. Zato je i okončala vezu s Vladimirom Rekovićem, jednim od naših najuspešnijih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom univerzitetu "CERN“. Trogodišnja ćerka Anika oboma je na prvom mestu, ali uprkos velikoj ljubavi koju gaje prema naslednici, odlučili su da se rastanu.

"Ne odustajem od ljubavi. Sa bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od ljubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sada nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam" rekla je za magazin "Gloria" glumica koja ističe da je za ženu jako važno da ostane nezavisna i onda kada ima partnera.

"Mnoge žene ubeđene su da će dolaskom partnera uspeti da reše sve životne probleme ili se, ukoliko ga nemaju, smatraju usamljenim i tužnim. Ali to ne treba da bude tako. Jer ako imate kvalitetan i ispunjen život, prijatelje i posao koji volite, hobije koji vas čine srećnim, nije vam nužno potrebna i ljubav partnera. Najvažnije je da imate slobodu da budete samostalni u svakom smislu. To podrazumeva finansijsku nezavisnost, kao i slobodu govora, da niko nikog ne ograničava, jer, nažalost, živimo u takvom vremenu u kome su mnoge slobode uskraćene, iako se predstavlja kao da nisu", rekla  je Kalina koja se 2016. godine razvela od supruga Radeta Ćaldovića sa kojim je dobila stariju ćerku Mionu.

Gumica za sebe kaže da nije imala sreće na porođajima. Nakon što je rodila prvu ćerku Mionu, dobila je sepsu i provela šest nedelja u bolnici,a drugu ćerku je rodila dva meseca pre termina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna