Glumica, balerina, voditeljka, kolumnista i pisac Jelena Tinska, ima 68 godina ali se može mladolikim izgledom. Kako je svojevremeno ispričala, za to je zaslužna, pre svega, genetika, ali i životne navike - ne puši, ne pije, redovno vežba i celog života ima lepe misli. Botoks ne priznaje, a kako je rekla, kod kozmetičara nikada nije bila. Važan segment njene brige o sebi je to što već dve i po decenije ne jede meso.

"Pre svega ja sam vegetarijanac, ali nisam vegan. Zato što jedem sireve, ali ne jedem kravlje, već samo ovčije. To samo zato što se ovce ne ubijaju čim rode jagnje, pa da je stave na mašinu kao kravu od koje uzmu tele. Iz humanih razloga jako patim zbog života tih životinja koje ubijaju", rekla je u "Puslu Srbije" na Kurir televiziji i priznala da ne može da odoli jednom delikatesu.

"Mi nismo mesožderi, nemamo kandže ili očnjake i u prirodi bi mogli da ubijemo životinju samo ako bi imali pušku ili nož. Ja bih se složila da vi jedete meso, ako možete da ubijete životinju i nožem izvadite srce i pojedete bez kuvanja, roštilja, soli, bibera i vegete. Mada meso je lepo i ja imam dušu. Kada odem na Sveti Stefan, sednem pod maslinicu ja moram da naručim njegoški pršut jer to nije meso, to je delikates",  istakla je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna