Da je s izabranicom Jovanom, s kojom ima ćerku Anđeliju, stavio tačku na dugogodišnju ljubav, pevač " Magla benda" Vladan Savić obavestio je svoje obožavaoce i prijatelje na Instagramu. Istakao je da mu je bivša verenica podarila nešto najvrednije, ali da ljubav nije dovoljna kako bi se njihova zajednica održala. Sada je priznao da je odlično raspoložen uprkos kraju ljubavi.

"Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka",  rekao je pevač za "Blic", otkrivši kako se on i Jovana dogovaraju o vremenu koje provode sa ćerkom.

"Viđam ćerkicu. Ona je i kod mene i kod Jovane, zajedničko starateljstvo. Najbitnije je da je dete srećno i zadovoljno, jeste i biće, jer su i otac i majka srećni i zadovoljni", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna