Glumica Kalina Kovačević za sebe kaže da nije imala sreće na porođajima. Nakon što je rodila prvu ćerku Mionu, dobila je sepsu i provela šest nedelja u bolnici.

"To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam imala kliničku smrt i odregovala na neki lek, meni je samo u glavi prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je u glavi šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost", ispričala je glumica koja je drugu ćerku Aniku rodila dve meseca pre termina.

 "Željena je bila Anika. Tokom te trudnoće mi se isto desio problem, porodila sam se dva meseca ranije. Hitan carski rez. Želim da pozdravim sve sa neonatologije, oni su zaslužni što smo svi sada tu na okupu. Znam šta znači zanemeti od bola, jer nisi ugrožen ti, već biće kojem si u tom trenutku podario život i za kog si se toliko borio. Ali idemo dalje, rodila dva mala borca, dve prelepe devojiče i radujem se životu", ispričala je Kalina svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom". 

Te velike borbe je Kalina ostavila iza sebe i danas uživa u odrastanju svojih naslednica. Mlađa ćerka puni dve godine i glumica je ovaj važan dan obeležila i na Instagramu.

"Od prvog dana tvog života bila si suočena sa velikim izazovima i ogromnom borbom. Iako je sve bilo pod velikim znakom pitanja, moja vera da sve mora biti dobro i tvoja hrabrost i upornost da se boriš i preživiš su dovele do toga da danas u radosti proslavljamo tvoj drugi rođendan. Ti si majkin ponos i ja znam da si ti posebna. Ti znaš da ću za tebe i tvoju sestru prevrnuti svet ako treba. Tvoj i njen osmeh su mi najvažniji. Budi mi radosna, voljena, svoja i slobodna. Samo slobodan čovek je živ čovek. Voli te tvoja majka mnogo više nego što ovaj svet to može da oseti i spozna. Srećan ti rođendan mila moja Anika", napisala je glumica.

 Izvor: Lepa&Srećna