Kalina Kovačević je prethodne dve godine provela u najlepšim obavezama. Zbog rođenja druge ćerke pravila je pauzu u karijeri od sredine 2019. godine. Glumica se pred pubilku vratila serijom "Vreme zla" i premijerom predstave "Orlando", a povratak poslu je veoma raduje.

"Završila sam snimanje serije Vreme zla, u kojoj igram zajedno sa Goranom Bogdanom, Miodragom Krvokapićem, Nadom Šargin. Sa nekima od njih sam i pre radila, a s Goranom mi je ovo prvi put. Zaista je bilo jedno divno iskustvo, jer je on savršen partner i kolega. Od jeseni će moći publika da me gleda na malim ekranima, što me izuzetno raduje. Nisam od onih glumaca što jurcaju da budu u svakom projektu, već vodim računa kako gradim svoju karijeru" , rekla je Kalina i istakla da nema ništa protiv komercijale ako ima dobru ideju i sadržaj.

"Mnogo volim umetnost i taj proces stvaranja. Nemam ništa protiv komercijale ukoliko ima dobru ideju i sadržaj. Ovaj posao sam izabrala zato što volim da umetnik, da zapitam gledaoce, da ga navedem na razmišljanje, a ne da budem popularna. Volim da kroz umetnost utičem na društvo. U današnje vreme popularnost je sastavni deo našeg posla, mada mi je žao što neki mladi ljudi biraju ovaj posao zarad slave, a to je danas najjednostavnije postati. Treba ostati u ovom poslu dobar i to je zanat na kome morate da radite čitav život", " rekla je ona i i otkrila kako je poslovna pauza delovala na nju:

"Bitan je trening i zato je glumicama daleko teže kada kada prave pauze, mislim na trudnoću. Na sreću gluma je kao vožnja biciklom, brzo se vratite, ali opet ta pauza ostavi traga na samopuzdanje, novi kontakt sa novinarima i javnim životom. S obzirom na moje višegodišnje iskustvo, jer sam u poslu već 20 godina, nekako sam sazrela da ne dovodim u pitanje sebe i svoja umetnička dostignuća" bila je iskrena Kalina.

Izvor: Lepa&Srećna/SuperStarTV