Ljiljana Blagojević je odlučila da napusti Beograd i za glavno prebivalište je odabrala Surduk, gde uživa u kući sa dvorištem i voćnjakom.

Ova odluka je doneta pre početka pandemije ali se pokazala izuzetno korisnom naročito otkako smo pod pritiskom korona virusa. Glumica uživa u boravku na otvorenom, a u Beogradu je, kako kaže, sada vikendica gde se odlazi samo po potrebi.

Zahvaljujući ovom životnom preokretu, posebnu sreću su doživele Ljiljanine unuke Miona i Anika. Da podsetimo, njena ćerka Kalina je aktivna glumica, pa joj pomoć mame sigurno dobro dođe. Međutim, nije to obično "čuvanje" dece, već stil života kojeg se mnogi još dobro sećaju a u gradu je skoro nemoguć.

"Miona i Anika provode mnogo vremena napolju", ispričala je glumica u emisiji "Šok tok". "Često ima raznog voća, pa ga zajedno beremo, a uvek ima posla u dvorištu, pa čistimo ili sređujemo baštu. Mioni smo kupili i mali štafelaj, pa crta i slika i uživa u tome. Veoma retko koristi mobilni telefon, skoro da ga nikad nema uz sebe", opisala je Ljiljana njihov mali raj.

"Ne dam im da me zovu baka, kažem im da sam ja njihova baba. To nosi snažnu energiju, volim da budem baba, jaka i sposobna, a ne neka baka kojoj treba pomoć čak i da pređe ulicu."

Glumica kaže da uživa u selu, čistom vazduhu i tišini. "Volim da izađem sa prijateljicama ili da zajedno otputujemo, ali sve mi više prija mir", objasnila je. 

Izvor: Lepa&Srećna