Vest o razvodu Danice i Lazara Ristovskog iznenadila je čitavu Srbiju, a o razlozima kraja braka govorio je nešto opširnije sam glumac.

On je naveo kako su se njih dvoje u poslednje vreme gledali "očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav" koja ih je grejala više od četrdeset godina. Danica Ristovski se još nije oglašavala na tu temu, ali je pre samo desetak dana objasnila kako gleda na prošlost.

"Uvek dolazi smena, dolazi nešto novo", rekla je glumica gostujući u emisiji Kec na jedanaest, na televiziji K1. Ona je govorila o smeni glumaca u seriji Igra sudbine u kojoj tumači lik Lile, ali se izrazila vrlo uopšteno.

"To što je prošlo, za tim ne treba žaliti", kazala je Danica. "Idemo dalje. Kako kažu, nekad je kraj novi početak. Nekad to može, nekad ne može, zavisi od životnih okolnosti."

U seriji se Lila koju ona glumi zaljubljuje, a voditelji nisu propustili da pitaju kako njen muž Lazar reaguje na ove epizode i da li gleda seriju. "Da, gleda", odgovorila je Danica, "srećan je i zadovoljan". Danica je dobila mnoštvo komplimenata za svoj izgled, kao i za izuzetan modni ukus, specifičan ali i u skladu sa najnovijim trendovima.

ATA / Antonio Ahel Razvod Lazara i Danice Ristovskog privukao je ogromnu pažnju javnosti.

Izvor: Lepa&Srećna