Nina Seničar je sigurno jedna od naših najlepših voditeljki, a svako njeno pojavljivanje se prati s pažnjom iako već godinama živi u Americi. Sinoć je oduševila na dodeli Oskara 2022. gde se pojavila u divnoj večernjoj haljini.

Mnoge dame su se odlučile za provereni glamur koji nose crna boja i providni materijali, a Nina je bila među njima. Kako kreatori sve češće kombinuju karakteristike donjeg veša i večernje (pa i dnevne!) mode, nekad nije lako ni povući crtu između trenda i neukusa, ali Nina se nije dala prevariti.

Njena haljina u srednjem delu ima konstrukciju korseta, pa su providni delovi od tila naglašeni fišbajnima, ali sve je vrlo skladno i sa merom. Akcenat je na njenom uskom struku, obnažena ramena su u pravom "moru" tila i krzna, a donji deo haljine sav u sitnim karnerima. Lepa Novosađanka je odlično odmerila dozu otkrivanja i prikrivanja, pogledajte i sami koliko spektakularno izgleda!

Profimedia Divna haljina na dodeli Oskara 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna