Obično se kaže da se "moda stalno vrti u krug", ali dobri poznavaci odlično razumeju da uvek ima neka caka koja razlikuje trendi model od onog od pre pet-šest godina.

Tako će se, na primer, farmerke verovatno nositi večno, kao i čuvena mala crna haljina ili bela majica. Pa ipak, mnoge žene će ove sezone pojuriti da kupe belu majicu ili crnu haljinu sa "puf" rukavima, baš zato što je ovaj detalj u trendu.

Šta je to što će, u 2022. godini odlikovati moderne pantalone? Pre svega, to je mali šlic na dnu nogavica. Ovaj detalj je zavladao još prošle godine, a ove sezone ga morate imati na helankama ili farmerkama, pa čak i pantalonama "na peglu". Može da bude usečen s prednje strane, čime posebno naglašava obuću, sa spoljne strane ili - najdiskretnije - na unutrašnjoj strani nogavice, pa koketno proviruje dok koračate.

Drugi detalj može biti na struku - reč je o nekoliko redova uvučenog lastiša. Naime, široke pantalone su pravi hit, a to se postiže baš nabiranjem ili žabicama na pojasu. Ako su od laganog materijala, takve pantalone su idealne za tople dane.

Na kraju, u modi je i sitno plisiran materijal. Ovakva tkanina je izuzetno zahtevna u pogledu ženske figure - svaka izbočina ili naslaga na telu će se, neumoljivo, isticati. Zato budite oprezni kad birate takve pantalone ili planirajte da ih kombinujete uz duže tunike. Zavirite u galeriju slika za inspiraciju!

Youtube / Shea Whitney Hit detalji u trendu

Izvor: Lepa&Srećna