Koliko često osetite da vam u današnjem brzom načinu života, ponekad nedostaje malo nežnosti? Zar vam se ne čini da smo češće okruženi teškim i ružnim pričama i temama, koje nas opterećuju?

Zastanite na trenutak. I zamsilite da je nežnost malo više prisutna.

Već je bolje, zar ne?

A najbolje od svega je što ne morate da zamišljate – jer se Milka potrudila da nežnost dobije svoju reč.

Specijalna pakovanja Milka čokolade sa alpskim mlekom su tu da nas podsete koliko je nežnost važna i da nam pomognu da ulepšamo svakodnevicu sebi i svojim najdražima. Četiri različita pakovanja govore o 4 važne nežne teme, a jedna od njih je priznanje.

Veliki uspesi zaslužuju veliku proslavu. Ali kako uopšte izmeriti veličinu uspeha? Lako - veličina uspeha je srazmerna količini sreće koju izaziva. Zato je lepo podržati nekoga i reći koliko važne i velike stvari čini. Jer, ako se velika i važna dela ne prepoznaju i ne neguju, mogla bi da nestanu. A ako bi takva dela nestala, sva nežnost bi se izgubila. Zato – čokoladu u ruke i odajte priznanje onome ko zaslužuje. Glasno kažite da njegova ili njena dela vrede i inspirišu.

Nije teško reći bravo.

A lepo je.

Pogledajte naš inspirativni podkast, na kojem o sportskim izazovima, uspesima i značaju priznanja govore novinarka i sportiskinja Nela Vunčić i nacionalni rekorder u sedmoboju i desetoboju – Mihail Dudaš.