Samo jedan pogled na ulice Milana tokom Nedelje mode dovoljan je da shvatimo kakve će biti tašne u trendu za 2022. godinu.

Pre svega, hit tašna treba da bude mala i u nekoj jarkoj boji, a poželjno je i da ima krutu ručku i čvrstu formu. Vrlo je malo većih tašni, kao i onih u obliku do skoro popularne "kofice". Drugim rečima, praktičnost je otišla "dođavola", trendi dame moraju da se odreknu mnogih svojih sitnica i da svakog dana donesu strogu odluku o tome šta će poneti u torbi.

Odlično, reći će pobornici minimalizma, dok će influenserke možda i da se zapitaju - a šta nam to treba osim mobilnog telefona i ruža za usne? Ipak, zaposlene dame će, verovatno biti očajne kad vide moderne tašne veličine 15 x 12 centimetara, jer se odmah otvara pitanje kuda sa svim onim stvarima koje su nam neophodne tokom dana.

Sigurni smo da će se žene u Srbiji snaći, kao uvek i okačiti o rame dodatak na koji su navikle - čuveni ceger. Potrudite se da bude ili neupadljiv ili maksimalno interesantan, kao novi modni detalj, a za svoju novu tašnu izaberite neku iz galerije pred vama!

Profimedia U trendu su male tašne, čvrste forme i jarkiih boja.

 Izvor: Lepa&Srećna