Nema većeg glamura nego onog koji Holivud pokaže na dodeli Oskara! Ovo je prilika da žene obuku najlepše haljine, ali u novije vreme zvezde imaju veliki modni zadatak - ne samo da budu elegantne i lepe, već i da pokažu političku korektnost, ekološku svest i znanje o tome šta će dobro proći na društvenim mrežama.

Ovo zvuči kao spisak nemogućih zahteva, pa hajde da pogledamo kako su na njih odgovorile glumice na dodeli Oskara 2022. Kirsten Danst se odlučila za vintidž haljinu iz 2002. godine - štedljivost je u modi. I Kristen Stjuart će ući u anale sa "vrućim pantalonicama" kuće Šanel, jer je prekršila sva pravila "crvenog tepiha" i pokazala da ne pristaje na diktate.

Elegantne, a u isto vreme originalne, mnoge dame su se odlučile za crnu ili belu boju, ali i kombinaciju ove dve večite modne vladarke. Bilo je, naravno, i obavezne roze kao i nežnih nijansi plave.

Zavirite u galeriju slika - oduševiće vas Penelope Kruz, Nikol Kidman, Džejmi Li Kertis, Uma Turman i mnoge druge holivudske zvezde!

Profimedia Holivudske zvezde u večernjim haljinama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna