Prvi topli dani s jakim suncem podsetiće vas da je vreme da pregledate svoju kolekciju naočara za sunce i, eventualno, planirate da je obnovite nekim novim modelom. Mlada pevačica Katarina Živković već se pohvalila odličnim naočarima u crnoj boji, sa atraktivnim debljim okvirom četvrtastog oblika. U duhu opšte brige za zaštitu ne samo očiju, već i lica, od sunca, model je prilično veliki.

Ove sezone će biti izuzetno popularni upravo četvrtasti ramovi, a modne kuće se utrkuju ko će naočare više pretvoriti u pravi ukras, gotovo - komad nakita. Tako se influenserke već hvale naočarama ukrašenim kristalima, dok oni koji vole hipsterski stil naginju sportskim varijantama - sličnim skijaškim ili biciklističkim.

naocare za sunce kim kardasijan
Profimedia 

Ako volite nežnije, romantične modne stilove, slobodno se odlučite za naočare bez rama - one deluju kao de lebde na licu.

Ipak, na tek završenim nedeljama mode - u Milanu, Parizu, Kopenhagenu - modne blogerke nisu odustajale od upadljivih ramova u crnoj, beloj pa čak i jarkim bojama. Pred vama je galerija slika najmoderniih modela naočara za sunce, izaberite najlepše za svoj stil!

Profimedia Hit modeli za 2022.

Izvor: Lepa&Srećna