Vil Smit je sinoć dobio Oskara, ali će se ovo veče možda više pamtiti po incidentu na samoj bini. Glumac je ošamario voditelja Krisa Roka zbog šale na račun Džejde Smit, supruge koja je izgubila kosu od alopecije.

Međutim, čitavo veče je bilo ispunjeno brojnim vicevima na granici neukusa, a mnoge su bile baš na račun Vila i Džejde.

Tako je voditeljka Redžina Hol, u šali, nabrajala s kim bi sve volela da spava, pa je i Smitu dobacila da je na listi mada je oženjen. "Izgleda da to Džejda odobrava", dodala je, aludirajući na činjenicu da je i Vilova žena svojevremeno priznala avanturu van braka.

Posle toga su na red došla Vilova i Džejdina deca koja su sve uspešnija u svetu filma, te je Kris Rok ispričao sledeći vic: "Vil Smit mi je preoteo toliko uloga, a sad mi ih preotimaju i njegova deca. Vile, zar ti nikad nije dosta?"

Kad je na red došla šala na račun Džejdine alopecije, izgleda da je Vilu zaista bilo dosta. Podsetimo, Džejda se godinama borila sa bolešću od koje joj je kosa opadala u pečatima i na kraju je, u decembru prošle godine, odlučila da obrije glavu.

"Od sad ćemo alopecija i ja biti prijatelji", napisala je tada na Instagramu. Šala u večeri Oskara pokušala je da poveže ovu muku zbog bolesti sa filmom "Dži Džejn" u kojem Demi Mur brije glavu da bi se probila u vojničkom svetu muškaraca. 

demi mur dzejda smit
Youtube / LionsgatePlay, Instagram / jadapinkettsmith 

"Džejda, jedva čekam da te vidim u nastavku filma  Dži Džejn", rekao je sinoć voditelj Vilovoj ženi. Na to je glumac izašao na binu i ošamario ga, a vrativši se na mesto doviknuo: "Ne uzimaj moju ženu u svoja j...... usta".

vil smit oskar samar
Profimedia 

Nešto kasnije, Smitu je dodeljen Oskar za ulogu u filmu "Kralj Ričard". Primajući nagradu, Smit se izvinio Akademiji i ostalim nominovanim glumcima zbog incidenta i šamara. Budući da je nagrađen za ulogu oca Venus i Serene Vilijams, za kojeg su mnogi govorili da je lud, Vil Smit je izjavio: "Izvinjavam se, ali ljubav čoveka natera da uradi mnoge lude stvari."

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna