Glumica Snežana Savić često ističe da je rad za nju veliko zadovoljstvo i da je posao ispunjava. Zato se novim ulogama neizmerno raduje. Ipak, kada donosi odluku šta će prihvatiti da radi, novac joj nije glavni motiv. Kako kaže, i neke velike uloge je odbijala, ali se zbog toga ne kaje.

"Bez rada glumac ne živi, on vegetira. Bitno je samo da radimo, mi se radujemo kao mala deca kada imamo posla. Odbijala sam velike reditelje poput Darka Bajića koji je napravio čuda, velike uloge. Tako se zadesilo u tom trenutku. Čovek se ponese, ali se ne kajem", kaže Snežana ističući da umetnici imaju poseban način razmišljanja koji ne vrednuje materijalno.

 "Uvek želim da radim i da sam u pokretu. Honorar nekada jeste bitan, ali nekada mi je potpuno nebitan. Kod umetnika je sve što je materijalno smešno, jer taj sav novac ode i potroši se. Mi suštinski nismo materijalisti, imamo neke više intelektualne ciljeve. Treba i živeti od nečega, ne možemo sad ni da kažemo “nama treba da radimo, da smo srećni, ispunjeni, zadovoljni i da nam je to lepo“. Prosto postoje nekad situacije kada je bitno zadovoljstvo, a ponekad i novac", kaže za “Blic” Snežana  koja je nedavno priznala da je za neke uloge zakasnila.

"Puno toga ima za šta sam zakasnila, nisam odigrala na vreme... Ali te neke uloge zrelih osoba i starijih po godinama, to svaki glumac može da igra dok je živ", ispričala je u "Premijeri" glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna