Pojava Danice Ristovski očarala je sve prisutne na premijeri filma "Bilo jednom u Srbiji" održanoj sinoć u Kombank dvorani.

Glumica se pojavila u atraktivnom crvenom kaputu, ukrašenom bogatom kragnom od veštačkog krzna, a radost je bila očigledna na njenom licu.

Ima i veliki razlog za to - njen sin Petar Ristovski reditelj je ostvarenja koje je doživelo prave ovacije na premijeri. Njegova filmska priča nas vodi u Leskovac, nekada poznat i kao "srpski Mančester" između dva svetska rata.

U ostvarenju punom emocija, baziranom na stvarnim događajima i inspirisanom poznatim leskovačkim porodicama, glumi i njena snaja Teodora Ristovski. Danici je sinoć bilo puno srce, pa je senka razvoda od glumca Lazara Ristovskog ostala u drugom planu. Podsetimo, ona ga nikad nije komentarisala, ali je deset dana pre vesti o razvodu diplomatski rekla: "To što je prošlo, za tim ne treba žaliti", kazala je Danica.

"Idemo dalje. Kako kažu, nekad je kraj novi početak. Nekad to može, nekad ne može, zavisi od životnih okolnosti."

Zavirite u fotografije sa premijere, crveni tepih je bio poput onog u Holivudu!

ATA / Antonio Ahel Danica Ristovski na premijeri filma sina Petra Ristovskog.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna