Glumica Snežana Savić se nakon razvoda nije udavala i svoj emotivni život čuva daleko od očiju javnosti, a njen bivši suprug Dragoslav Lazić je uplovio u brak s glumicom Draganom Turkalj, s kojom je u 76. godini dobio blizance. Tri decenije mlađu Dragoslavljevu izabranicu javnost je imala priliku da upozna dok je glumila u serijama "Seljaci" i "Zvezdara" 2003. godine, a o njihovoj borbi za potomstvo govorila je otvoreno.

"Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj", rekla je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello".

"Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji", ispričala je Dragana koja je rodila rodila sina Lazara i ćerku Iskru.

Snežana je svojevermeno u razgovoru za "Blic" otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

"U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom.Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke", ispričala je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna