Čuvena pesma "Topolska 18" se proslavila u legendarnoj domaćoj seriji "Srećni ljudi", koja je u izvedbi poznate glumice Snežane Savić.
Pesma prati radnju serije, a Snežana glumi misterioznu bogatašicu Malinu Vojvodić koju prate mnoge priče. Glumica je u ovom ostvarenju imala veoma zapaženu ulogu po kojoj je publika pamti.

Ukoliko ste se ikada pitali zašto baš Topolska 18, ko je živeo tu i gde se nalazi ta ulica, mi vam donosimo odgovore. Topolska se nalazi u jednom od prestižnijih opština u Beogradu, na Vračaru i važi za jednu od mirnih, ušuškanih i lepo uređenih ulica.

A zašto se baš ona pominje u kultnoj seriji? Snežana je u jednom intervjuu otkrila publici da je na toj adresi živeo čuveni srpski scenarista i autor Siniša Pavić. Zapravo u Topolskoj 18 je živela njegova supruga Ljiljana, koja je bila, kako kažu, vladarka iz senke. Ona je bila desna ruka i saradnica čuvenog autora. Njihova dela su brojna, a najpoznatija su: "Vruć vetar", "Tesna koža", "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago" i mnoge druge.

Izvor: Lepa&Srećna