Anabela Atijas godinama je bila na dijetama koje su iscrpljivale njen organizam. Zato se odlučila da iz svog jelovnika potpuno izbaci meso koje je svakodnevno jela.

"Već šest meseci ne jedem meso i osećam se mnogo bolje. Samo sam odjednom presekla i izbacila ga iz ishrane! Godinama sam bila na raznim dijetama koje su se zasnivale na proteinima i salatama. Zbog toga mi se meso smučilo! Više ne mogu očima da ga vidim, posebno piletinu, koju sam najčešće jela za ručak", rekla je Anabela kojoj nova ishrana prija. 

"Imam više snage i energije! Ranije sam često bila umorna, ali sada mi se to ne dešava. I koža mi je lepša", iskrena je Anabela za "Kurir" koja lepotu neguje na prirodan način.

"Kada promenite ishranu i pijete mnogo tečnosti, to se odmah vidi. Nisam imala nijednu estetsku korekciju na licu! Redovno idem na masaže i stavljam maske. U životu sam mnogo patila i to se odražavalo na mom licu. Sada sam srećna, ispunjena, pa odmah i lepša",  objašnjava Atijasova.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna