Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak dug 42 godine. Kao razlog su naveli emocije koje su izbledele, a iako je ova vest iznenadila mnoge, komšije doskorašnjeg bračnog para tvrde da su primetili promene u glumčevom ponašanju.

"On je znao da se komšijama uvek lepo javi sa osmehom, da popriča, ali poslednjih meseci pre nego su se rastali, uvek je bio ozbiljan, uđe u kola i nikom se nije javljao. A kada mu s eneko javi, samo mahne i kaže da žuri. Priča se da mu je smetalo što Danica snima po 12 sati i što nikada nije kod kuće. Kada dođe, umorna je odmah zaspi, a onda iz kuće izađe u 6 ujutro. I tako poslednjih dve godine. Baš mu je to smetalo, pa je se posvetio festivalu sa sinom koji radi, a kada ima vremena ode i do Crne Gore", rekla je jedna komšinica za "Super TV". 

Danica je utehu pronašla u poslu, a veliku podršku pružile su joj i kolege s kojima sarađuje u popularnoj seriji "Igra sudbine". Glumac Stojan Đorđević govorio je o nastavku popularne serije i rekao da je s Danicom jako blizak ali nije želeo da otkrije kako je razvod uticao na nju.

" Čuo sam se sa Danicom, ona je moja velika prijateljica i koleginica. Biću pristojan i ništa dalje neću govoriti o tome. Mi smo svi profesionalci i nastojimo da privatni život ostavimo izvan studija. Bilo je različitih situacija, smrtnih slučajeva, privatnih problema, ali to ne utiče na rad",  rekao je za "Srbiju danas" glumac.

Danica Ristovski razvod
Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna