Novak Đoković boravi već neko vreme u Srbiji i, po svemu sudeći, koristi ovaj period da se odmori i provede više vremena sa porodicom. 

Teško iskustvo koje je imao u Australiji, odakle je deportovan uoči velikog teniskog turnira, sigurno mu je oduzelo mnogo energije. Svi su primetili da je, po dolasku u domovinu, naš teniser obišao više pravoslavnih svetinja. Tako je otišao u manastir na Ostrogu, a prisustvovao je liturgijama za Bogojavljenje i Svetog Savu. I porodična okupljanja su mu, sigurno, pričinjavala veliko zadovoljstvo - pre svega, rođendan majke Dijane.

Proslave i susreti sa prijateljima uvek su kod nas prilika da se okupimo i za trpezom, a kad je Novak u pitanju, svi otvore "četvore oči" da vide šta naš teniser jede. Zato su svi ostali začuđeni primetivši pite, pogače, sireve i razne druge đakonije pred njim.

Da li je on promenio način ishrane? I šta će na to reći Jelena, za koju mnogi misle da je bila inicijator prelaska na vegansku hranu? Za sada se Novakova žena ne oglašava tim povodom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna