Koliko često osetite da vam u današnjem brzom načinu života, ponekad nedostaje malo nežnosti? Zar vam se ne čini da smo češće okruženi teškim i ružnim pričama i temama, koje nas opterećuju?

Zastanite na trenutak. I zamisilite da je nežnost malo više prisutna.

Već je bolje, zar ne?

A najbolje od svega je što ne morate da zamišljate – jer se Milka potrudila da nežnost dobije svoju reč. Specijalna pakovanja Milka čokolade sa alpskim mlekom su tu da nas podsete koliko je nežnost važna i da nam pomognu da ulepšamo svakodnevicu sebi i svojim najdražima. Četiri različita pakovanja govore o 4 važne nežne teme, a jedna od njih je prijateljstvo.

milka
Promo 

Kada smo poslednji put rekli prijatelju koliko nam znači? Istina, često pomislimo da se mnoge stvari podrazumevaju i da dela govore za nas, ali zar nije lepo kada se emocije izraze rečima? I čokoladom. Tada stvari postaju mnogo nežnije, jasnije i slađe. Zato je važno negovati prava prijateljstva, jer lepo je znati da imamo nekog i da neko ima nas. A prijateljstva ima raznih – od onih koje traju od detinjstva i trajaće do kraja života, do novih, tek stečenih…

milka cokolada
Promo 

Koji god da vam je prijatelj drag, na koga god da ste pomislili dok ste čitali ove redove – podelite sa njim ili njom tablu čokolade. I recite koliko vam znači.

Polako.

I nežno.

Pogledajte i naš podkast, gde inspirativnu priču o svom iskrenom, pravom prijateljstvu koje odoleva svim pristiscima javnosti, dele sa vama Dunja Jovanić i Sara Jo.