Kaja Ostojić uspela je da iz svog izgleda izvuče maksimum. Kako nije pristalica dijeta, jer stvaraju jo-jo efekat, pridržava se dobro osmišljenog plana ishrane.

"Dijete stvaraju jo-jo efekte i zdravstvene probleme. Posle raznih dijeta sam se brže gojila nego što sam mršavila. Kada sam zadovoljna sobom, kao sada, lepše mi je ujutru da ustanem. Nisam otečena, jer prethodnog dana nisam jela ništa što će da mi zadržava tečnost, zbog čega ću izgledati kao strašilo. Jer ako uveče jedemo slano i začinjeno, neminovno je da se nadujemo", rekla je Kaja i otkrila jedan trik.

"Kada imam krizu za hranom, skuvam čaj od đumbira. Otkloni mi nelagodnost u želucu i potrebu za hranom", kazala je nedavno za "Hit" pevačica.  

Iza njenog zategnutog tela stoji mnogo truda i rada u teretani,  a kako izgleda delić njenog treninga pokazala je na Instagramu.

Instagram/kaya_ostojic Trening Kaje Ostojić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna