"Volela bih da mogu da budem u braku 100 godina", kaže Goga Sekulić, ali "život je doneo takve okolnosti da smo Uroš i ja odlučili da je razvod bolje rešenje". Pevačica još uvek odbija da kaže šta je uzrok rastanka od muža, ali napominje da to nije "treća osoba".

"Sigurna sam da on nije našao nekog novog, barem nije da ja znam", rekla je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal. "A za sebe, isto znam da nisam našla nikog, niti me zanima niti imam vremena za to", odlučna je Goga koja kaže da se punom parom vraća poslu. Ona je posvećena i odgajanju sinčića Vase za kojeg kaže da i ne zna da se roditelji razvode.

"Suviše je mali da bismo mu bilo šta objašnjavali, jer on i ne vidi razliku. Mi smo i na moru bili u istoj kući sa Urošem, dete je najvažnije", tvrdi pevačica. Nije joj teško da se potpuno posveti detetu, a kaže i da lako rešava sve životne situacije.

Na komentar voditeljke kako za nju često kažu da je pravi "ortak" ali i da ima "muški mozak", Goga kaže da je to najteže i da muškarci, koji često imaju komplekse, više vole slabe žene. "To su one što idu samo kod kozmetičara, menjaju silikone triput godišnje, brinu o obliku nosa", opisuje pevačica. "Međutim, uz takve ide i dvostruki život, a ženama poručujem samo da češće varaju oni koji još nisu u braku nego već oženjeni. A najgori su oni pred ženidbom", tvrdi Goga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna