Goga Sekulić je potvrdila da se razvodi od Uroša Domanovića, 15 godina mlađeg sportiste sa svetskom reputacijom.

Pevačica i majstor borilačke veštine džijudžicu žive razdvojeno već dve godine, zbog poslovnih obaveza, a pre šest meseci je objavljeno da su se rastali. Sada je Goga potvrdila da je počeo i sporazumni razvod braka.

"Ne postoji treća osoba, jednostavno smo doneli takvu odluku, a razlog je naša privatna stvar! Prioritet nam je naš sin Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo korektnu komunikaciju i odnos koji će takav i ostati”, poručila je Goga za Kurir. 

Kako je to već uobičajeno, ona je obrisala sve zajedničke fotografije sa Urošem na svom Instagram nalogu, a plan joj je da se posveti poslu i vrati muzici i nastupima. Uroš i ona su se upoznali, kako je govorila, sasvim slučajno, a ni o njihovom venčanju nije želela da priča mnogo unapred. Podsetimo, pevačica je doživela veliku tragediju kad je prethodni muž, Igor Ramović, preminuo samo dva meseca nakon venčanja.

Prema pisanju medija, on je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku, a na pregledu mu je otkriven rak debelog creva. Čak ni za operaciju nije bilo vremena, a pevačica ga je negovala do poslednjeg dana. Zato je Goga bila vrlo diskretna i kad je otpočela vezu sa Urošem. "Nisam želela da govorim o svojim planovima, pa ni samoj ceremoniji sklapanja braka, jer sam živi dokaz koliko bolno život ume da vas demantuje", kazala je tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna