Razvod Goge Sekulić podigao je veliku prašinu u javnosti. Pevačica i svetski prvak u điju-đicu već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale na to da njihov odnos zahladni. Posle razlaza sa suprugom, Goga je rešila da promeni život iz korena.

Prodala je stan za Zvezdari i otišla u podstanare, a najavila je i veliki povrtaka na scenu. Zajedničke fotografije s Urošem uklonila je sa Instagrama,pa mnoge zanima u kakvim su zaista odnosima nakon razvoda.

 "Uroš i ja smo u odličnim odnosima. Još uvek verujem u ljubav. Verovala sam i u brak. U svakom slučaju zbog našeg sina Uroš i ja smo se dogovorili da ostanemo u dobrim odnosima", rekla je Goga kojoj je majčinstvo promenilo život.

“Majčinstvo me je promenilo, ali u razumnoj meri. Iako me prate brojne predrasude, uvek sam vodila normalan život i imala zdrave navike. Sada su prioriteti mog sina i moji - zdrav san, redovna ishrana i osmeh. Sve želje i obaveze svode se samo na jedno - da njemu bude dobro", rekla je svojevremeno za "Hello" i istakla da će sina vaspitavati onako kako je i ona sama odgojena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna