Rođenjem sina Vasilija Andreja u decembru 2019. godine Goga Sekulić ostvarila je najveći san. Dolaskom naslednika njen život dobio je potpuno drugi smisao.

Porodični dom u Cirihu, u kome zajedno sa suprugom Urošem Domanovićem uživa u čarima roditeljstva, napustila je kako bi posetila Beograd, a sada je otkrila zašto joj život u sprskoj prestonici odgovara.

“U Švajcarskoj je sve zatvoreno, tako da nam ovde odgovara zbog deteta jer ide u vrtić i druži se sa vršnjacima. Uroš će biti još par dana i mora nazad. U Cirihu je lepo i nekako mirnije dok je u Beogradu akcija non-stop“ kaže Goga za “Blic“ i dodaje da oko bebe nema pomoć dadilja.

“Baš sam posvećena majka i non-stop sam sa njim sem kada je u vrtiću. Čak ga odvedem kasnije, a uzmem ranije! Nemam dadilju! Imali smo neke pokušaje, ali nisam bila zadovoljna sa izborima. Bake i deke uskoče kada zatreba“, iskrena je pevačica koje svojevremeno za magazin “Hello!“ otkrila koliko je majčinstvo promenilo.

 “Majčinstvo me je promenilo, ali u razumnoj meri. Iako me prate brojne predrasude, uvek sam vodila normalan život i imala zdrave navike. Sada su prioriteti mog sina i moji - zdrav san, redovna ishrana i osmeh. Sve želje i obaveze svode se samo na jedno - da njemu bude dobro, rekla je tada i istakla da će sina vaspitavati onako kako je i ona sama odgojena,

“Odrasla sam u strogoj, patrijarhalnoj porodici, a sada u svom ponašanju prepoznajem moje roditelje. Znam da ću sina vaspitavati isto kako sam i sama odgojena - da se zna red, zasluga i poštovanje. Nažalost, toga je sve manje jer roditelji nemaju živaca ili vremena da se posvete detetu i nauče ga pravim vrednostima“, kazala je Goga.

Izvor: Lepa&Srećna