Petar Grašo i Hana Huljić uživaju u prvim danima bračnog života. Par se venčao 19. februara, a pevač je kasnije priznao da nije sve proteklo onako kako je zamišljao, tačnije, da se nije nadao tolikoj pažnji javnosti, već je priželjkivao intimno venčanje u krugu najbližih prijatelja.

"Iako su mediji pisali vrlo lepo i korektno, mi smo zaista želeli da se venčamo samo u krugu prijatelja", rekao je prilikom gostovanja u RTL Direktu  Petar i priznao da su on i Hana napravili grešku - što su se više skrivali bili su zanimljiviji javnosti.

"Mislio sam da ćemo mi prošetati kroz grad, držeći se za ruke, ali video sam toliko novinara i fotografa koji snimaju da sam uistinu pomislio da je to neka skrivena kamera", ispričao je pevač i otkrio kakav stav ima na temu prezimena koje žena uzima na venčanju.

 Iako najradosniji dan nije u potpunosti protekao kako su oboje želeli, par uživa u iščekivanju devojčice, koja treba na svet da stigne u junu kada je Hani termin. Budući tata je sada na Instagramu objavio prvi snimak supruge. Ona je na muzičkoj probi, stomak joj se tek nazire i očigledno je da joj drugo stanje prija.

Petar Grašo objavio snimak trudne Hane Instagram/petargrasoofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna