Krstinja Todorović uspela je da smrša čak 90 kilograma, ali to nije jedina promena u njenom životu. Pevačica je stavila na tačku na brak dug četiri godine, ali ističe da razlog za tu odluku nije njen novi izgled.

"Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo", rekla je Krstinja za "Kurir". 

 Pevačica je priznala da je toliko gubitak kilograma mogla da postigne samo operacijom smanjenja želuca, kojoj se podvrgla 2020. godine. Prvih mesec dana nakon zahvata skidala je kilogram dnevno - 15 dana unosila je samo tečnost, a potom je jela kaše. Više nije debeljuca, a tog perioda se seća s mnogo bola jer su je ljudi zbog debljine vređali na ulici.

"Morala sam na operaciju, jer drugačije nisam mogla da se rešim suvišnih kilograma. Majka mi je preminula kada sam imala devet godina, pa sam utehu pronalazila u hrani. Kada je moja porodica videla da se bolje osećam dok jedem, sami su mi donosili da jedem. Ali kada su shvatili da preterujem u tome, već je bilo prekasno. Najviše sam se ugojila od grickalica, pošto slatkiše ne volim " priča Krstinja, koja se zbog fizičkog izgleda našla na stubu srama.

 "Na ulici u Podgorici su mi dobacivali, uzvraćala sam im osmehom, ali kada bih došla kući, plakala bih. Postala sam psihički labilna, jer sam na internetu o sebi čitala sve i svašta. Pisali su mi: "Na šta ličiš, nakazo“, "Je l' te nije sramota da tako izgledaš“... Bolelo me je to što više komentarišu moj izgled nego pevanje. Ali to me je i navelo da nešto preduzmem",  ispričala je za "Informer" pevačica koja je promenila ceo garderober - nekad je nosila 5XL veličinu.

"Ranije nisam volela da idem u kupovinu garderobe. Teško mi je bilo da nađem nešto što mi odgovara, a i za gojazne ljude je garderoba duplo skuplja. Nosila sam 5XL, a sada M ili L. Morala sam ceo orman da obnovim, ali to su slatke muke", rekla je pevačica koja je otkrila i da je svojevremeno pila i ceo paket limenki gaziranog pića dnevno.

"Striktno su mi zabranjena gazirana pića. Ali nekad je jače od mene, pa popijem. Ranije sam dnevno pila paket limenki gaziranog pića, a sada ponekad popijem čašu", iskrena je Krstinja koja priznaje da je njen suprug sada ljubomoran jer je zgodna.

Instagram / krstinja_official, ATA / Antonio Ahel Transformacija tokom dijete i posle operacije viška kože.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna