I to se dogodilo - Petar Grašo i Hana Huljić su se venčali 19. februara posle mnogo medijske pompe i iščekivanja. Iako su mladenci žarko želeli da sve što se dogodi sačuvaju daleko od očiju javnosti, pa su na venčanju imali samo pedesetak gostiju, informacije uvek pronađu put.

Tako se saznalo i da su Hana i Petar prvi ples odigrali uz  "Here, There and Everywhere" od Bitlsa - čiji su oboje veliki obožavaoci - ali jedan posebno emotivan trenutak dogodio se kada su razmenili bračne zavete. Naime, hor u crkvi im je zapevao "All You Need is Love", a Grašo, kako prenose hrvatski mediji, nije mogao da zadrži suze.

Pevač, ipak nije skrivao osmeh kada je izlazio iz crkve i na pitanje novinara kako se oseća, kratko je odgovorio "kao muž". Petrov kum na venčanju bio je proslavljeni košarkaš Dino Rađa koji je objavio nekoliko fotografija iz restorana. 

"Oženio se Petar. Ima li dalje", napisao je pored slike sa mladencima i suprugom Viktorijom. Komentara je bilo različitih, pored čestitki bilo je i onih koji su žalili Petrovu bivšu devojku Danijelu Martinović sa kojom je proveo 24 godine.  Rađa je imao spreman odgovor, kratak i jasan koji je sve iznenadio "Zašto? Ona je otišla od njega".

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna