Jelena Karleuša često pokazuje koliko joj nedostaje majka Divna, a naročito je mart za nju kritičan mesec jer je upravo 3. marta nekadašnja popularna voditeljka i preminula. Pevačica objavljuje majčine slike, posvete i naglašava da - otkako je Divna umrla - ona nema kome da se požali kad joj je teško

Jelena se divila majci, bila uz nju dok je bolovala od karcinoma, bila je svesna da Divna krije koliko joj je teško dok je bila na hemioterapijama. Na Jeleninim slikama, majka je uvek nasmejana, čak i kad joj je bilo najteže.

Sad je pevačica objavila svoj klip na kojem neverovatno liči na Divnu. Uz smeđe oči, koje su pomalo iskošene zahvaljujući primenjenom efektu na Instagramu, sličnost je tolika da su fanovi bili u šoku. Pogledajte slike iz klipa!

Instagram / karleusastar Iskošene oči i šiške ističu sličnost Jelene sa pokojnom majkom Divnom. Čak ni roze boja kose ne remeti taj utisak.

Najviše su ovaj efekat pojačale šiške, mada Divna nikad nije nosila roze boju kose. Jelena je, inače, veoma volela što njena majka ide u korak s trendovima, uživala je u njenom izgledu.

Uz jednu sliku je napisala: "Ovu sliku stavljam samo da bi ljudi videli koliko je lepa... moja ljubav, moj borac, moje sklonište od zla, moj mir... Svaki moj uspeh bio je zbog nje, da bude ponosna... i svaki će biti za nju."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna