Jelena Karleuša (43) tvrdi da je imala samo dve operacije kad je reč o estetskim zahvatima - kaže da je ugradila silikone u grudi  i uvećala usta.

Pevačica je ovo opet ponovila danas, na "prozivku" fanova na Instagramu posle provokativne slike u žutom kombinezonu koji otkriva velike delove kože, pa čak i one blizu intimne regije. Uz sliku, Karleuša je napisala: "Znam da zumirate moje slike i vidite carske rezove. Ne jedan, imala sam tri operacije - dva reza su od porođaja, a treći od uklanjanja dobroćudnog tumora. I ne bi mi smetalo da ih imam više.

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar

Nikad nisam sakrivala svoje ožiljke, ponosna sam na njih. I ožiljci na telu i oni na duši čine nas ličnostima koje stvarno jesmo. Jedinstveni među milijardom ljudi", dodala je Karleuša.

Međutim, usledila je i reakcija fanova, a jedan je napisao: "Mislim da treba biti iskren i kad je reč o ožiljcima od plastičnih operacija."

Pevačica je hitro odgovorila: Uvek sam bila veoma iskrena kad je reč o plastičnoj hirurgiji. Nikad nisam krila da sam povećala grudi i usta. Žao mi je što ljid misle da je svaka lepa žena imala neku operaciju. Nikad nisam uradila botoks ni filere niti ijednu drugu operaciju. Ali planiram da uradim i to. 

Naravno, svako može da ima svoje mišljenje o meni. Sve dok ljudi misle o meni, to znači da svoj posao radim dobro, zaključila je Jelena. 

ATA / Antonio Ahel Modni stil Jelene Karleuše obeležio sezonu "Zvezda Granda"-

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna