Jelena Karleuša ostvarila je jednu od svojih najvećih želja, a to je da peva ispred Narodne skupštine za doček Nove godine. Na to je, kako kaže, čekala punih 27 godina.

"Mene niko nikada nije zvao da pevam ispred Skupštine 27 godina. Svi drugi pevači su bili, a ako je iko zaslužio, to sam ja! Da li oni to hoće da kažu da ja ne zaslužujem da pevam ispred Skupštine? Da nemam najbolje scenske nastupe, da ne pravim najbolje koncerte i da nisam najveća zvezda koja će napraviti spektakl za pamćenje? Mislim da nisu u pravu. Ako iko nema razloga da se prodaje, to sam onda ja. Zaslužujem i opravdaću očekivanja. Pevam u svom gradu, ja sam Beograđanka i zaslužujem da pevam ispred Skupštine mog grada više nego svi drugi", rekla je nedavno Jelena za "Kurir". 

Iako je presrećna i u velikim je pripremama da u punom sjaju zablista u novogodišnjoj noći, nedostaje joj da s majkom Divnom tu radost podeli. Zato joj se obratila uz njihovu zajedničku sliku, koju je dobila kao poklon za Novu godinu,

Jelena Karleusa ispred Skupštine za Novu godinu
Instagram/Jelena Karleuša 

"Mama, pevam ispred Skupštine za Novu godinu", Jelena se obratila majci uz njihovu zajedničku sliku, koju je dobila kao poklon za Novu godinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna