Jelena Karleuša se odlučila za plastične operacije u vreme kad one kod nas nisu bile toliko česte kao danas, pa je tako odavno ugradila silikone u grudi, a zatim korigovala i delove lica.

Pevačica i danas kaže da će učiniti sve što jep potrebno da ostane zgodna ili, kako ona to formuliše, "megariba" što duže bude mogla. Tako je više puta davala naznake kako je i njena zadnjica rezultat novca uloženog u nju, a podrazumeva se da su i kosa do pola leđa i dugi nokti, zapravo, veštački.

jelena karleusa
ATA / Antonio Ahel 

Karleušina slika od pre dvadestak godina koja je nedavno objavljena pokazuje koje su još intervencije obavljene. Nos je ispravljen i smanjen, a usne značajno uvećane. Takođe, primenjeni su i fileri koji bi trebalo da malo "ispeglaju" bore. Ipak, promena koja je drastično promenila lik pevačice a koju niko ne spominje je intervencija na visini čela.

Naime, mnogi su ranije skretali pažnju da njeno urođeno nisko čelo ne može da se preoblikuje šminkom, pa se očigledno Jelena odlučila na uklanjanje dela kose. Sada ima visoko, ovalno čelo, kakvo se inače i smatra standardom ženske lepote.

 Uz sve to, izaziva i ogromnu pažnju svojim modnim izdanjima, a koja su bila najupadljivija prošle godine, pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša - modna izdanja 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna