"Najgori oblik nepravde je onaj koji se pretvara da je pravda!" Ovim rečima je Jelena Karleuša prokomentarisala najnoviju vest o deportaciji Novaka Đokovića iz Australija.

Pevačica je objavila teniserovu fotografiju iz Melburna, na kojoj se vidi kako ga odvoze na ročište pred Federalnim sudom. Naime, na tom sudu je tokom noćnih sati (po našem vremenu) razmatrana njegova žalba na odluku ministra Aleksa Hoka.

Da podsetimo, ministar je naložio da se Novaku zabrani boravak u Australiji uz obrazloženje da "predstavlja opasnost po javno zdravlje i javni interes" tokom epidemije korona virusa. Novak je prihvatio finalnu odluku Federalnog suda i uputio pozdrave svim učesnicima turnira, a njegova smirenost je fascinirala ceo svet.

"Ali ovaj čovek nije najbolji svih vremena slučajno. Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, ovaj stav, ovaj protok energije. Zar ne vidite? Ovde Univerzum vrti čudnu silu. Čast je živeti u eri Novaka Djokovića, čoveka rodjenog da ostavi veliki trag", napisala je Jelena na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna