Marija Mikić je privukla pažnju publike na takmičenju Pesma za Evroviziju. Prva atrakcija je, naravno, bila pesma, druga - njena intrigantna haljina od brojnih slojeva tila, a treća - vest da je trudna, koja je potvrđena već polufinalne večeri.

Međutim, sad se prioriteti menjaju, pa ono što je bilo "na pauzi" dolazi u prvi plan, a to je porodični biznis. Naime, iako je u drugom stanju, odlučila je da pomogne u radnji gde njen verenik Jovan prodaje čarape. Tu se smenjuju ona, sestra i Joca lično, jer su ostali bez radnice pred samu Novu godinu.

"Prodavnica će mi biti sada prvi posao, porodični biznis", ispričala je pevačica smejući se, za 24sedam. "Praviću pauzu u pevanju, tačnije već sam je napravila. Ovo je ipak Jocina želja, kad sam ga upoznala, on je pričao o čarapama, meni je bilo čudno. Ja i radim u radnji, smenjujemo se Joca, ja, moja sestra.

Sad ne možemo da nađemo nekog ko bi nam odgovarao, da imamo poverenja, a ostali smo bez radnice pred Novu godinu. Ja sam baš često ovde, a lepo je kad radiš za sebe. Planiramo i da se proširimo, da pokrenemo kolekciju za decu, to mi je sada neki plan", kaže Marija. 

Ona i verenik očekuju devojčicu, a pevačica je krila trudnoću sve do samog početka petog meseca. "Imala sam jake razloge zašto sam to krila. Nisam imala nameru da omalovažim medije, da kao nešto krijem od njih, uvek sam imala lepu saradnju sa svima.

Nego sam prosto imala neke probleme. I zdravstvene i pre toga sam imala neke probleme", rekla je Marija sa suzama u očima za "K1 televiziju".

ATA / Antonio Ahel Prvo polufinalno veče festivala Pesma za Evroviziju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna