Jelena Karleuša je obasuta crvenim ružama na Dan zaljubljenih! Pevačica je pozirala ponosno u svetloplavoj haljini, a poruka koju je dodala uz nove slike govori dosta toga o njenom raspoloženju.

Naime, u poslednje vreme se mnogo piše o mogućem razvodu braka, naročito otkako je došlo do konflikta u porodičnoj kući, tokom Božića. Da podsetimo, ona je tada prijavila Duška Tošića zbog nasilja, pa je bivši fudbaler priveden u policiju i izrečena mu je zabrana približavanja supruzi u trajanju od 30 dana.

"Istina je da nema ni govora o razvodu", izjavio je nedugo zatim izvor za "Scandal". Ako se nešto i desilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju. Oboma su na prvom mestu ćerke, najvažnije im je da su one dobro, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih napisa", rekao je izvor blizak poznatom paru.

Sada se svi pitaju da li su možda ove ruže od Duška, a Jelena je samo zagonetno i prkosno dodala uz sliku: "Crknite, dušmani!"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna