Hit Vere Matović "Miki, Milane" iz 2009. godine poslednjih meseci postao je prava senzacija na društvenim mrežama. Legendarnoj pevačici prija što je toliko popularna među mlađom publikom.

"Ja sam glavna zvezda koliko čujem sad, samo se nadam da nisam padalica. Ne znam šta da kažem, to su deca rekla sve, ja nisam ništa. Ta deca tad nisu bila ni rođena, te 2009. godine, ili su se tek rodili. Oni su tek sad doživeli renesansu od ove pesme. Ritam ih je poneo. Verovatno u nedostatku nekih novih, dobrih pesama, oni su odabrali ovu pesmu", rekla je ona.


Fudbaler Zlatan Ibrahimović nedavno je na otvaranju festivala San Remo otpevao hit Nade Topčagić "Jutro je", koja je jedna od njegovih omiljenih pesama. Nada je zbog ovog gesta fudbalskog asa bila oduševljena, ali Vera Matović smatra da ipak nema konkurenciju. Ona je je otkrila da su u njenom rodnom gradu potpisivali peticiju da bude naš predstavnik na Evroviziji.

"Moja pesma je popularnija na mrežama od Nadine, tako mi kažu. To je najveći hit sad, nemam konkurenciju. Ima dece koja me nagovaraju da idem na Evroviziju, kažu napravila bih dar-mar tamo, ali gde ću ja u ovim godinama. U mom rodnom Čacku su čak i potpisivali peticiju za to", rekla je Vera i otkriva da li joj predviđaju bolji plasman od grupe "Hurricane".

"Oni ozbiljno to misle izgleda. Njima se trenutno više sviđa "Miki, Milane" nego "Loco Loco" i smatraju da je ona bolja od njihove za Evroviziju. Ja bih bila u top 3 to je sigurno. Ali, prepuštam to devojkama koje to super rade", rekla je pevačica koja neće uraditi ekranizaciju svog velikog hita.

"Nema potrebe. Cela nacija zna za "Milana", pevaju je svi. I crnci, Kinezi, Japanci. Kažem opet, ne mogu da živim, ni da spavam koliko me zovu. Pevaju je čak i deca u obdaništu, sede u krevecu i pevaju", kaže Vera.

Izvor: Lepa&Srećna/KurirStars