Pop pevačica Ivana Banfić na vrhuncu uspešne karijere napustila je estradu. Na to se odlučila jer je preživela brojna razočaranja u privatnom životu. Svoju sreću je ipak pronašla uz Kruna Ladišića, s kojim ima sina Jana. Danas je srećna daleko od scene, ali će uskoro okušati sreću u rijalitiju "Survivor". Kako kaže, ne boji se jer je iskusila brojne stvari, boravila je u hotelima sa pet zvezdica i u kući od banana i lišća.

"U Peruu sam spavala u kućici od banana i lišća, s domorocima, a u Indiji u pustinji. Nekako me to privlači, ali i logično zapravo zato što sam  uz karijera pevačice i zvezde, prošla apsolutno sve - hotel sa pet zvezdica, pevala sam ne znam kome nisam, jela sam najbolja jela, jahte, sve te simbole'', priča Ivana Banfić za za IN Magazin. Ipak, najveći strah iskusila je tokom zemljotresa u Sisku. Naime, epicentar razornog potresa bio je tri kilometra od njene kuće.

''Nakon potresa u Sisku, ne bojim se više ničega. Jedan od najvećih strahova koje sam iskusila u životu, moram priznati", rekla  je Ivana koju je oduvek zanimalo da otkriva nove stvari zbog čega joj je majka govorila da je adrenalinski tip.

"'Skakala sam s padobranom, ronila...spuštala sa zgrade", ispričala je Ivana.

Instagram/Ivana Banfić I Bee Ivana Banfić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna