Imala je samo 16 godina kad je 1999. godine zaigrala ulogu u TV seriji "Komšije" i ona joj je promenila život zauvek!

Holi Vukadinović, Australijanka srpskog porekla rođena u Melburnu, znala je već tada da je rođena za scenu. Umesto prezimena oca, manekena Ratka, uzela je umetničko prezime Valans i snimila više od 300 epizoda. Dve godine kasnije je odlučila da napusti televiziju i posveti se muzici, ali se glumi ponovo vratila kad se preselila u Ameriku. 

Ipak, najveći preokret u njenom životu i ogromno bogatstvo doneo je susret sa britanskim milijarderom Nikom Kendijem.

Kad su se prvi put sreli, na jednoj večeri, Holi nije imala pojma da je on vlasnik brojnih nekretnina. "Pomislila sam samo, kad mi se ne bi toliko dopadao, bio bi mi najbolji prijatelj. Želela sam da budem s njim neprekidno", otkrila je tada. Međutim, kad je otkrila koliko je bogat, kaže da je zamalo prekinula vezu s njim.

"Bilo je to prosto previše", kaže Holi. U panici je nazvala majku, a ona joj je objasnila da ipak treba da Niku da šansu. To je i učinila i vratila se nazad u London da bi bila s njim. Holi je i sama prošla put do velikog bogatstva, ali i pala na "dno". U svojoj muzičkoj karijeri je uspela da zaradi mnogo, ali je mnogo i gubila  i trošila. Ipak, kaže da nikad nije bila na tako luksuznim jahtama i među toliko bogatim svetom kao kad se udala za Nika.

Danas imaju dvoje dece, sina Luku i ćerku Novu, a na naslovne strane je dospela zbog vesti da će njen muž možda postati vlasnik britanskog fudbalskog kluba Čelsi. Naime, Roman Abramovič je prinuđen da ga proda, a retki su oni koji mogu da daju tri milijarde funti koliko košta. Jedan od njih je - upravo muž Srpkinje Holi, koja sad nosi prezime Kendi i bavi se isključivo dobrotvornim radom.

Profimedia Rođena Holi Vukadinović, danas je udata za milijardera Nika Kendija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna