Ljuba Perućica i bivša voditeljka Katarina Kolozeus su u braku od 2019. godine i kažu da retko imaju nesuglasice.Ona ga često prati na putovanjima i nastupima, a on je uvek tu za njenu porodicu. Od početka epidemije korona virusa, bilo je više izazovnih situacija, a Katarina je o tome govorila za Espreso.

"Mi smo imali tu nesreću da od dana kada smo se venčali da je sve nekako krenulo po zlu, ne što se tiče našeg odnosa, naš odnos je bolji nego ikada. Brzo posle našeg venčanja došla je korona i mi nismo mogli da odemo na medeni mesec koji smo planirali. Naša porodica je imala puno problema sa koronom, imali smo velike gubitke i previše voljenih ljudi smo izgubili i previše bliskih, ali opet, koliko je to bilo teško, ja mislim da je sve to nas kao bračni par učvrstilo i dodatno nas je povezalo jer smo bili jedno za drugo u svakom mogućem trenutku", ispričala je.

Prema njenim rečima, nije uopšte sigurna kako bi se snašla da njega nije bilo. Ističe kako ju je Ljuba mnogo zadužio jer je on bio tu za njenu porodicu kako verovatno niko drugi ne bi bio. Više nego neki koji su trebalo da budu.

"Bilo je momenata kada su u mojoj kući svi bili bolesni od korone. I to su svi bili jako loše. I mama i tata su mi bili u bolnici, i baka koja je tih dana pala i slomila kuk i otkazana joj je jedna operacija srca koju je trebalo da ima, samim tim nisu mogli ni da joj operišu kuk, i na sve to je još dobila koronu", kaže Katarina.

Time joj je Ljuba pokazao koliko je voli, koliko mu je stalo do nje. "Bio je sa mojom bakom, pomagao mi je da je i presvučem i da je sredim, jer je to bio momenat kada je bio najteći momenat korone, kada ti nisi mogao ni da nađeš nekoga ko bi mogao da bude uz nekoga ko ima koronu, ne možeš ni u dom da je odvedeš, ne možeš ni u bolnicu jer ima koronu.

I tada, Ljubi ništa nije bilo teško. Na rukama ju je nosio, pomagao joj je i brinuo se da moji u bolnici imaju sve što im treba, i da moji brat i snajka, koji su tada takođe imali visoku temperaturu, imaju sve i da sve bude kako treba.

Tako da koliko su to bili teški trenuci, to su bili ujedno i lepi trenuci jer sam ja imala prilike da se uverim koliko ja na njega mogu da računam i da je on čovek na koga mogu da se oslonim i da će on uvek biti tu šta god da je potrebno. I njegova i moja porodica smo prošli teške trenutke. Samo u decembu smo imali tri sahrane. I u tim teškim trenucima bili smo jedno uz drugo i to je nas učvrstilo", ispričala je Ljubina žena.

Instagram / ljubaperucica, Instagram / katarina_kolozeus Skladan bračni par!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Espreso