Vest o raskidu Anastasije Ražnatović i Đorđa Kulića stigla je kao ogromno iznenađenje za mnoge. Mlada pevačica bila je u vezi sa novosadskim biznismenom punih pet godina.

Njih dvoje su jedno vreme održavali vezu na daljinu, pa je Cecina ćerka redovno putovala na relaciji Beograd-Novi Sad. Zatim je prešla kod dečka u vojvođansku prestonicu i svima je redovno govorila kako joj ovaj aranžman sasvim odgovara. Bila je prilično diskretna pred medijima kad je reč o njenoj ljubavnoj vezi, uglavnom je govorila da je zadovoljna i jednom prilikom rekla da je uz Đorđa, praktično, odrasla. 

Da podsetimo, popularna Tasa je prošle godine proslavila 23. rođendan i nije tajna da su svi očekivali veridbu pa i venčanje. U prilog tome išla je i vest da se mladi par konačno skućio u Beogradu gde su kupili stan u elitnom naselju. Čim je odjeknula vest da su Anastasija i Đorđe raskinuli, počela su i nagađanja da će se Cecina ćerka iseliti iz tog stana i vratiti kod  nje u vilu na Dedinju. Međutim, ovakav rasplet uopšte nije nužan budući da su nesuđeni mladenci, zapravo, kupili dva stana.

Reč je nekretninama koje su smeštene jedan iznad druge, a par je odlučio da ih spoji i napravi dupleks. Koliko god da možda zvuči komplikovano, ovakva građevinska operacija ne košta više od 5.000 evra, a toliko para je i dovoljno da se sve vrati u prvobitno stanje.

Anastasija Ražnatović instagram/raznatovicanastasija

Da li će Anastasija želeti da takav stan zadrži, drugo je pitanje, ali svakako može da bira, a naselje u kojem je stan je poznato po brojnim pogodnostima kao što su teretane i druga mesta za rekreaciju u samim zgradama.  Ne sumnjamo da će mlada lepotica umeti da izabere najbolje za sebe!

ATA / Antonio Ahel Lepa ćerka Cece Ražnatović pleni pažnju svih, a glavno pitanje je - kad će veridba i venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna