Slika Anastasije Ražnatović na kojoj mlada pevačica pozira gola do pojasa izazvala je veliku raspravu na Instagramu.

Mnogi su oduševljeni slikomCecine ćerke koja je samo rukama pokrila veći deo grudi, ali veliki je i broj onih koju su zapanjeni ovim njenim izdanjem. "A što ti to treba?? Ne razumem... mislim da to nije tvoj nivo... to je za one koje na takav nacin zarađuju", "čemu golotinja? ne budi jos jedna riba u moru" samo su neki od komentara ovog tipa. 

Ima i onih koji objavljivanje ove slike povezuju sa nedavnim prekidom petogodišnje ljubavi i raskidom sa Đorđem Kuljićem, pa su joj napisali - "vidi se da si singl".

Mada će se mnogi složiti da popularna Tasa nije pokazala previše, jer se slični "dekoltei sa strane" danas vide i na mnogim večernjim haljinama, jedna obožavateljka je izrazila mišljenje drugih ovako: "Imam tri ćerke i ne bih volela da se ovako dokazuju. Devojko, lepa si, bogata, pametna valjda, što ti ovo treba".

Anastasijina snajka, pa i njena sestra su već lajkovale sliku, ali Ceca i dalje ćuti... Šta vi kažete - da li je ovo umetnička fotografija kojoj se ništa ne može zameriti ili... ? 

ATA / Antonio Ahel Lepa ćerka Cece Ražnatović pleni pažnju svih, a glavno pitanje je - kad će veridba i venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna