Vest o raskidu Anastasije Ražnatović sa dečkom došla je kao veliko iznenađenje, tim pre što je i njena majka nedavno prošla kroz isto iskustvo.

Međutim, dok je Ceca ostvarena i kao žena i kao majka, popularna "Tasa" je godinama bila u vezi sa Đorđem Kuljićem, ali do braka nije došlo. Zvanično obrazloženje raskida glasi da je do njega dovelo to što su sve manje vremena provodili zajedno. Oboje su imali mnogo poslovnih obaveza i mnogo putovali, pa je razdvojenost ugasila ljubav.

Ipak, poznato je da su njih dvoje dugo uspevali da održavaju vezu "na daljinu". Naime, Đorđe je stacioniran u Novom Sadu, ima veliku firmu koja posluje u Americi, odlično je situiran. Anastasija je jedno vreme putovala na relaciji Beograd-Novi Sad, a zatim se i preselila kod dečka. Kako je govorila, redovno su zajedno putovali po inostranstvu, jedino je ona prošle godine uspela da uklopi raspored sa drugaricama i ode u Meksiko.

Utoliko čudnije deluje da zrela veza nije opstala "zbog razdvojenosti" i to nedugo nakon što su njih dvoje kupili i zajednički stan u Beogradu. Mnogima je to bio znak da se sprema venčanje i samo se čekala vest o veridbi.

Međutim, izgleda da se ova vest predugo čekala. Mnogo puta je dosad Anastasija imala jedan odgovor za medije "ne, nisam se verila", "ne, još ne planiramo venčanje", ali se dogodilo i da kaže "ne mogu ja njega da prosim". "Nisam toliko moderna da ja njega zaprosim", kazala je Anastasija u jednom intervjuu i naglasila da bi se rado udala za Đorđa. Čak se pokazala i kao domaćica, pogledajte kako priprema ovaj specijalitet!

Anastasija Ražnatović pravi pitu s mesom Instagram

Prošlo je punih pet godina otkako je Tasa počela da se zabavlja sa Kuljićem, ali na njenoj ruci nije zablistao verenički prsten. Da li bi drugim ženama to bio dovoljan znak da ne treba više ni da ga čekaju? Prošle godine, na njenom rođendanu, Anastasija je na pitanje - da li je dečka stiglo iznenađenje, suvo odgovorila - "ne, nije bilo iznenađenja".

Nakon pet godina ljubavi, kako kažu, nije bilo treće osobe u ovoj priči, ali izgleda da nije bilo ni spremnosti da momak klekne i zaprosi devojku. Da li ovakva lepotica treba još da čeka? Šta vi mislite?

ATA / Antonio Ahel Lepa ćerka Cece Ražnatović pleni pažnju svih, a glavno pitanje je - kad će veridba i venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna