Vest o raskidu Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića došla je kao veliko iznenađenje za obožavaoce mlade pevačice, ali je ona o tome govorila nekoliko puta u javnosti vrlo smireno.

Izjavila je da je raskid usledio nakon dužih perioda razdvojenosti zbog putovanja i poslovnih obaveza i naglasila da među njima "nema zle krvi". To je dalo i nadu mnogima da raskid nije definitivan i da može doći do pomirenja. Upravo je zato njena nova poruka na Instagramu zagolicala maštu mnogih, budući da je Cecina ćerka objavila isečak iz stripa koji joj se, očigledno, dopao a sadržaj je veoma zanimljiv. "Mada su se stvari promenile, hoću da znaš, da sam ja i dalje tu, uz tebe", piše u ovoj poruci. Odmah se probudilo interesovanje onih koji su popularnu Tasu stalno zapitkivali da li će se uskoro venčati.

Oni su predviđali brzu svadbu kad se pročulo da su Anastasija i Đorđe zajedno kupili stan u jednom elitnom beogradskom naselju, ali se pokazalo da su ovi planovi pali u vodu. Anastasija se, posle raskida, vratila kod mame i dosta izlazi, ali poruka na Instagramu ponovo budi nadu u pomirenje.

anastasija strip
Instagram / raznatovicanastasija 

Drugi pak misle da mali strip ima veze sa teškim gubitkom koji je Anastasija nedavno preživela, kad ju je napustila omiljena keruša Lulica. Tada je mlada pevačica objavila tužnu poruku na svom profilu, pa je i ovo možda samo odjek te tuge. 

Instagram / raznatovicanastasija Poruka na Instagramu mlade pevačice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna