Ćerka Dragice Radosavljević Cakane, Marija, godinama živi sa suprugom i decom u Moskvi, a početak ratnih dejstava u Ukrajini je došao kao veliki šok za pevačicu.

Ona je bila kod ćerke u poseti, ali se vratila pre desetak dana. "Kad sam ja stigla kući u Beograd, stanje je bilo normalno", rekla je za pevačica za Kurir. "Međutim, bilo je to samo dva dana pred invaziju, pa sam se izbezumljena i rekla sam ćerki da odmah dolazi ovamo. I jeste došla ali se vraća danas nazad za Moskvu", kaže Cakana.

Marija je Cakanina ćerka iz prvog braka, a ona i njen suprug su dosta menjali lokacije zbog posla. Cakana kaže da u živeli i u Bukureštu, a sada je potpuno neizvesno da li će im posao biti prebačen na neku drugu lokaciju.

Pevačica ne krije sreću što su unuci kod nje, u Beogradu. "Najradije bih da su kod mene ovde, nadam se da će se ovo završiti brzo", kaže pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna