Mogućnost da se dve zvezde šoubiznisa pojave u istoj modnoj kombinaciji istog dana prilično je mala, tim pre što PR timovi često jave organizatorima raznih događaja kakvu ideju imaju za nastup.

Ipak, upravo takav modni okršaj se juče dogodio Ceci Ražnatović i njenoj ćerki Anastasiji, koje su se obukle skoro identčno, a jedan detalj je "kriv" za sve. Reč je o prugastim "čarapa-čizmama" koje izgledaju gotovo kao helanke, a posebno su atraktivne jer svetle pruge deluju potpuno providno. Ceca je u njima došla na snimanje nove emisije takmičenja "Zvezde Granda", a Anastasija se pojavila u drugom studiju, u emisiji "AmiG šou". 

"Danas mi je prekopirala stajling. To me je jako iznerviralo, kupila sam njoj i meni čizme, njene su svetlije. Poslala sam joj pre pet dana šta oblačim za emisiju, a potrefilo se da je i ona danas to obukla", objasnila je Anastasija.

Vrlo mala razlika je bila i u odeći - Ceca je imala  crnu mini haljinu okruglog izreza, a popularna Tasa smoking-haljinu iste boje. Ipak, u glavnoj ulozi su bile čizme, a kojoj bolje stoji ovaj atraktivan model? Pogledajte i sami u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Mama i ćerka, slučajno, u istim čizmama istog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna