Seka Aleksić i Veljko Piljikić u domu u Staroj Pazovi uživaju u odrastanju njihova dva sina, Jakova i Jovana. Da njihovu tvrđavu koju su gradili godinama ništa ne može da uzdrma, pevačica je još jednom potvrdila. Upitana da prokomentariše porast broja razvoda i među javnim parovima, Seka se pohvalila da ne zna šta je to bračna kriza.

"Njima je verovatno samo falio okidač.Ja ne znam šta je bračna kriza. Za brak je potrebno dvoje, mora mnogo da se razgovara", rekla je Seka koja priželjkuje proširenje porodice.

"Vreme je za treće dete, sad mogu da se pripremam za to, dečaci su porasli. Ali ne sluša me nijedan. Tvrdoglavi su na mene, tatu više slušaju. Dugo sam čekala prvo dete i od te silne ljubavi zaboravim da budem stroga, ne umem ja to", rekla je za "Blic" pevačica.

Seka i Veljko su se upoznali 2009. godine kada je on radio kao telohranitelj pevačice, a ona je napravila prvi korak u njihovom zbližavanju.

"Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno... Jedva sam čekala da izgovorim "sudbonosno da". Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku", rekla je jednom prilikom pevačica.

ATA / Antonio Ahel Da se prave ljubavi dogode na prvi pogled, svedoči i priča Seke Aleksić i njenog supruga Veljka Piljikića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna